divendres, 15 de novembre del 2013

Editorial

La revista de la nostra associació és a punt d'arribar.
Ens consta que és a impremta.
Serà ja la nº 41
Ens en congratulem d'allò més.

Com hem fet en nº anteriors us l'avancem.
En diferents entrades.
Comencem per l'editorial, del nostre president, en Joan.

Enllaçant amb l’anterior editorial de la revista, allà pel mes d’abril, en que dèiem que res no es movia en les obres del projecte, hem de dir que malgrat no haver vist encara massa màquines pesades treballant als nostres carrers i solars, hem pogut  constatar que hi ha voluntat de començar, malgrat les estretors pressupostàries, diferents actuacions en el solar de les Monges i de la Casita Blanca.
S’han mogut coses encara que, al nostre parer, excessivament en l’àmbit dels despatxos. Queda ara esperar la seva constatació sobre el terreny. Durant els mesos de primavera i estiu hem tingut diferents trobades amb els responsables del Districte, amb propostes i contrapropostes canviants. Hem aconseguit consensuar amb l’ajuntament alguns punts que, tot i haver estat polèmics, eren importants i irrenunciables per als veïns i veïnes.
Volem des d’aquesta editorial fer ben palesa la nostra (que és també la vostra) satisfacció per la massiva col·laboració del barri en els importants  moments viscuts enguany pel que fa a les millores pendents.

Malgrat tot, no coneixem encara el projecte municipal definitiu per al solar de les monges, tot i que ens consta que ja està enllestit i haver sol·licitat reiteradament tenir-hi accés, des de fa dos mesos. Això ens porta a preguntar-nos en veu alta “per a quan?”, i estem patint una rebequeria?