dimecres, 19 de juny del 2013

Èxit a la inauguració

La inauguració de l'exposició de pintura a la seu d'Entitats de Vallcarca ha estat un èxit.
A les set, puntualment, s'obrien les portes i, durant noranta minuts, no han parat d'arribar veïns i amics a gaudir de pintures, dibuixos i ceràmiques; tot ben amanit amb una esplèndida coca, refrescos i aigua de València.

Fins divendres podreu gaudir d'aquesta àmplia mostra pictòrica.

Us deixem algunes imatges de tot plegat...







dimarts, 18 de juny del 2013

EXPOSICIÓ DE PINTURA

L'exposició anual de pintura que preparen els alumnes que durant l'any fan classe a la seu de l'associació, igual que l'any passat, es durà a terme aquesta setmana.
la inauguració és prevista el dia 19 de juny, a les set de la tarda..
Ens agradaria molt rebreus-hi i saludar-vos-hi personalment.

Us deixem el cartell d'aquesta inauguració que, no sabem per quin motiu surt capgirat. Si hi cliqueu a sobre, veureu la imatge amb completa normalitat.


dilluns, 17 de juny del 2013

L'Alcalde i la Regidora visiten la seu de l'AAVV

El passat dimarts 11 de juny el senyor Alcalde de Barcelona, en Xavier Trias, i la senyora Regidora del Districte, na Maite Fandos, vingueren a la seu de l'AAVV a l'Avinguda de Vallcarca, 99 on es trobaren amb els diferents representants i associacions de la zona.
Us deixem amb algunes imatges i el vídeo de la trobada.




Us hi posem també el link al vídeo del Youtube que cobreix la visita. Per visionar-lo només cal que premeu a sobre d'aquest enllaç.

Resumint, una breu recensió d'aquesta trobada seria que dins les visites que fa als barris l'Alcalde Trias, el dia 11 li va tocar a VALLCARCA.
La trobada es feu a l'espai d'entitats, a les 11-30
Hi vam assistir les associacions de Veïns del Nord de Gràcia.
Va escoltar les nostres reinvidicacions i els problemes més urgents.
També va corfirmar la retirada del projecte de l'hort urbà del solar de la Caseta Blanca i la propera urbanització del solar de les Monges i va estar d'acord en que si un barri no vol  una cosa  no s'ha de fer mai en contra de la seva voluntat.
Durant la trobada va informar-nos que el responsable d'urbanisme de Vallcarca, el  Sr Àlex  Montes, en la seva qualitat de representant de la Ciuta,t es trobaria amb nosaltres a fi i efecte d'explicar-nos com queda l'aplicació del projecte i tot lo referent al nostre entorn.
Al día seguent vam rebre la trucada del Sr Àlex, al qual rebrem ben aviat (pocs dies)
Ja us explicarem  en aquest blog com ha anat la visita i la trobada.