divendres, 24 d’abril del 2009

La crisi arriba a Vallcarca

Vegeu el curiós cartell que penja de la tanca d'entrada a les obres de ca les monges. Com a mínim, fa pensar... La crisi econòmica, que sembla mo tenir fi, pren moltes cares. aquesta en pot ser una més!

Abans i després



Abans i després...
Fa unes setmanes publicàvem una imatge del parc infantil, davant de la biblioteca Jaume Fuster, que es va refer completament. Ara, després de la inauguració de la plaça els nens i les nenes omplen l'espai i, amb els seus riures i corredisses, aporten l'alegria i la vida necessària al nou entorn.
Lentament, amb l'arribada de la primavera, el verd va agafant. Les fulles dels arbres i la gespa trenquen amb la fredor del ciment dominant...
Us deixem algunes imatges, tot geometria, del mateix lloc...

Consell del barri de Vallcarca i Penitents

I la reforma integral del barri, per quan?


Força ràpid, les obres de les Monges creixen i guanyen alçada. Aviam si és el preludi de la tan esperada reforma del nostre barri, que ja ni se sap quan de retard acumula. De botó, una mostra... i la foto, prou recent, que ho testimonia us deixem...

EDITORIAL


Petards

Fins ara hem anat donant la ben­vinguda als nous comerços que s’han establert al barri.

Ara, però, no la donarem al co­merç que es pensa instal·lar a l’Av. de Vallcarca nº 58 ja que es trac­ta d’un negoci de PIROTÈCNIA la qual cosa posa en perill la casa que acolliria aquest tipus de material i també les finques adjacents, ja que es tracta d’una mercaderia molt perillosa i que ha causat una forta preocupació a tot el barri.

Davant d’aquesta circumstància tot el barri es posa en alerta i es re­cullen signatures per presentar-les a l’Ajuntament perquè no autoritzi l’obertura d’un negoci tan perillós, malgrat ens assegurin que no hi ha cap risc, nosaltres no ens ho po­dem creure, doncs les coses venen sempre perquè ha faltat preveure tal o qual cosa i el mal ja està fet.

No tenim el menor dubte de que l’Ajuntament no permetrà un esta­bliment d’aquest tipus doncs sabem que actualment i amb el nou equip d’autoritats, els ciutadans que vo­lem viure amb tranquil·litat, som considerats i atesos quan els fets són greus, com en aquest cas, i la raó ens assisteix, com en el cas de l’Ajuntament de l’Hospitalet que va denegar l`autorització d’obertura d’un local de venda de PIROTÈCNIA per considerar que aquestes boti­gues no poden estar ubicades en zones urbanes pel perill que això suposa.


Signat per l’Associació de Veïns GN-V


REVISTA EN PAPER - Pasqua i Sant Jordi

Feia gairebé tres setmanes que no postejàvem!
Les vacances de Setmana Santa, com no podia ser altrament, així ho manen.
La diada de Sant Jordi, amb un dia assolellat i calorós, va ser tot un èxit cívic al barri. L'espai al voltant de la biblioteca va ser un constant anar i venir de gent.
Celebrem l'èxit d'un i l'altre.
La revista nº 31 és a punt de sortir. Està coent-se a foc lent. Ben aviat la tindreu amb vosaltres. Recordeu que hem avançat molts dels articles en aquest blog. D'ara endavant aquesta serà la tònica. El blog avançarà i permetrà una actualització gairebé al dia.
La versió en paper, la de sempre, fidel a la cita amb tots els veïns, amb caràcter trimestral, com sempre, si ens permeteu la repetició del mot...