dimarts, 1 de juliol del 2014

Diversos d'estiu

L'estiu ja és aquí, encara que pel temps no ho sembla.
Hem començat juliol i tot respira ja vacances.
Abans de tancar la paradeta us volíem comentar alguns detallets:

1. Revista nº 42
Ahir mateix vam portar el material a la impremta, de manera que ben aviat (uns deu dies) hauríem de disposar de la revista en paper.
Esperem que us agradi.
hem explicat aquí i a tothom que ens vulgui escoltar que disposar d'una revista de qualitat és un luxe. Però ens costa molt tirar-la endavant per diverses raons. La  primera dificultat és que som pocs els responsables i àmplia i complexa la tasca. Això fa que el camí a recórrer s'allargui en excés. Us en demanem sinceres disculpes.
La segona, i no poc important, rau en el fet que el nombre de col·laboradors/es ha minvat, arribant en aquest nº als mínims vitals. Ens costa molt trobar persones que vulguin ajudar-nos amb articles, reportatges o entrevistes, de manera voluntària i desinteressada, que n'obtinguin "només" el paler i la íntima satisfacció de veure la seva creació publicada en la nostra modesta revista.
us agrairíem moltíssim si us animeu a participar amb un dibuix, un poema, una recepta o un article de divulgació... I si sabeu d'algú que pogués tirar-nos un cable, us estarem eternament agraïts si ens ho comuniqueu!
La tercera rau en que tots els "responsables" som amateurs, molt amateurs. De bona voluntat n'hi posem molta, ara bé, tingueu generositat en el moment de llegir i endolciu les crítiques.

2. Obres
Com veureu a la foto el mur que ha de ser la base del futur "verd" al fons del solar de la casita Blanca ja comença a aixecar-se.


La velocitat d'execució de tot plegat és desesperant, passen setmanes, s'escolen els mesos i tot sembla igual que fa una estació.

Ho veurem acabat algun dia?

3. Formació:  Anglès

De cara al curs vinent intentarem ampliar l'oferta formativa de l'Associació. 
Així, volem obrir un curs d'anglès. 
El primer grup serà d'un nivell Intermediate.

El cost rondaria els 40 a 50 euros mensuals de mitjana, possiblement alguns mesos inferiors a aquesta quantitat per als associats. 
Si hi esteu interessats o coneixeu algú a qui pogués interessar escriviu-nos un correu electrònic a gracianord@gmail.com