dimecres, 20 de maig del 2015

Reunió ordinària anual d'associats

19:30h
Sala-1 de la Biblioteca Jaume Fuster (Lesseps)


Tal i com teníem previst s'ha dut a terme la reunió anual d'associats i associades que vam convocar oportunament.
Entenem que ha estat un èxit, ja que hem arribat a la trentena molt llarga de persones assistents.


  • En l'ordre del dia hi figuraven, com no pot ser d'altra manera, el rendiment dels comptes d'enguany.
  • En segon lloc, transmetre al nostre col·lectiu la situació actual (i previsible evolució) de les actuacions urbanístiques del projecte de Reforma d'Avinguda Hospital Militar-Farigola, datat fa ja 13 anys.
  • Hem resumit breument les reunions i trobades en les que s'ha participat aquests darrers dotze mesos (Districte, Consell de Barri, Plenaris, Taula de Convivència, etc).
  • Hem consultat els nostres associats i associades respecte dels temes més candents i d'actualitat: jocs al solar de ca les Monges, posició davant la inactivitat del Districte pel que fa al Pla de Reforma o de les actuacions demanades (aparcaments de moto, bicing, arbrat, enllumenat de la parada de bus...).




La posició de l'AAVV davant la proposta d'instal·lar una nova estructura o àrea de jocs infantils al solar de les Monges que ocuparia gran part de l'espai lliure actual, després d'escoltar la veu dels socis, és d'una rotunda negativa.

  • Hem transmès als veïns i veïnes la necessitat d'escalfar motors per reivindicar amb tota fermesa al nou consistori, sortit de les eleccions del proper diumenge 24, la continuació a bon ritme del projecte pel que fa a l'enderrocament de les pastilles adjacents a la Casita Blanca per complir amb el Projecte de Reforma i recuperar així part del retard històric que venim patint i que ens fa sentir barcelonins de segona, sobretot en veure com s'acaben (amb obres consistents i no les temporals o provisionals que patim a Vallcarca) projectes molt més recents (Diagonal, General Mitre, Glòries, Lesseps, Travessera de Dalt...).
Us deixem abans d'acabara quest post un breu video que ens a fet a mans la gent de GràciaMón, a qui volem dar les gràcies al respecte.



Volem agrair el suport de tots i totes en aquesta aventura d'intentar fer un barri millor i on sigui més còmode i saludable viure.