divendres, 21 de febrer del 2014

Junta d'associats.

Ahir dijous, en horari vespertí, tingué lloc l'anunciada Junta d'associats de la nostra entitat de Gràcia-Nord Vallcarca.
Fou una trobada amb un ampli ressò, atès que comparegueren un bon grapat d'associats i associades, gairebé una quarentena.

Lamentem profundament l'absència (justificada, encara que difícilment -per inoportuna- justificable) de l'Oriol Bonet, com a responsable del Districte, pel que fa a les actuacions urbanístiques en curs. 
Una absència que, malhauradament, marcà i, alhora, condicionà el desenvolupament, el contingut, la riquesa i l'amplitud previstes de la reunió.



Es presentaren els comptes del 2.013 en els diferents àmbits d'ingressos i despeses. Es feu també un balanç de les festes i actes celebrats.
es seguí amb l'ordre del dia en el punt principal, referent a l'explicació al veïnat del desenvolupament de les obres dels solars de les Monges i casita Blanca.
Tothom pogué dir-hi la seva.
En resum, entenem que el col·lectiu trasllada a la Junta les següents qüestions per a la seva defensa davant l'ajuntament:
a) no agraden els postes i tensors instal·lats al solar de l'antiga Casita Blanca. Es demana que s'eviti la seva ubicació a l'espai de les Monges.
b) Ens agradaria gaudir d'arbrat per tenir ombra i deixar-nos d'invents de dubtosa eficàcia, encara que en diguin "umbrel·les"
c) manifestem la inquietud per les dimensions minses de la nova vorera del solar "de les Monges" i es demana lluitar per aconseguir-ne una significativa ampliació.
d) la ubicació actual (centrada i contra el mur de la Residència del Refugi d'Obreres) de la zona de jocs no convenç ningú, atès que hipoteca l'espai per un futur de durada intedeterminada, pel fet que parteix el solar en tres parts, entenem que poc operatives o funcionals. Es demana impulsar la negociació per aconseguir la seva ubiocació original, a tocar del carrer de Velázquez, sota el plataner. Si cal "engabiar" l'àrea, que es faci.