dijous, 8 de maig del 2014

El nostre compromís, informar-vos

Benvolguts veïns/es,

com bé sabeu (i veieu cada dia) les obres dels dos espais de la Casita Blanca i les Monges van avançant, lentament però inexorable.

Com a associació de veïns hem participat, quan se'ns ha permès, en el procès de disseny i hem reivindicat allò que, al parer de tots plegats, era el millor per als dos solars.

Fa setmanes que aixequem actes "virtuals", en aquest blog, de les trobades que tenim amb el Districte.

L'objectiu és que esteu ben informats del desenvolupament del que ells anomenen "microurbanitzacions" d'ambdós solars.

Ara disposem de novetats a compartir amb tots vosaltres. No en farem un llistat exhaustiu ja que podeu consultar l'entrada del 26 d'abril, on vam especificar amb tot detall els acors de la reunió del dia anterior.
Creiem que és un compromís i, alhora, una responsabilitat el representar-vos davant l'administració. Com que una imatge val més que mil paraules i, malgrat les reticències expressades a tal efecte pels responsables de l'ajuntament de Gràcia, us mostrem com es va perfilant (ja en un estadi molt avançat) el projecte.


Imatge idealitzada de com quedarà l'espai de les Monges. ha de ser un lloc de pas i de trobada, agradable i agradós d'estar-s'hi.
Plànol aproximat de les Monges, ben arbrat i ombrívol, amb força cadires i bancs (3 en estrella) i, a la seva part de ballester, amb una àmplia zona diàfana
L'espai de l'antiga Casita Blanca no difereix massa de l'actual, creixen el sauló i lers voreres, desapareixen les motos (van al solar posterior) i es reforça l'arbrat. Al mur colindant s'hi posarà verd i s'hi farà una actuació profilàctica amb un gran graffiti d'un reconegut artista.

  • A l'espai de les Monges hi haurà una font. 
  • Finalment el banc circular sota el plataner s'ha desetimat pel seu elevat cost.
  • L'arbrat serà generós en quan a número, varietat i dimensions. Ens semblava que calia preservar àmplies zones d'ombra per a temps de calor.
  • Amb tot plegat, creiem que l'espai serà gratificant, atenent a la seva ubicació urbana a tocar d'un eix viari com és l'Avinguda.
Us deixem un resum de l'acta de la trobada on s'especifiquen els acors presos i les diferents característiques de vegetació, mobiliari urbà, etc...






Esperem que hagueu trobat interessant aquest compendi d'informacions.
Fins ben aviat!