dissabte, 11 de gener del 2014

Novetats

Les obres, ben a poc a poc, al solar de les monges, es van fent. Més lentament del que, com a associació i com a veïns, ens agradaria.
Malauradament, no us podem informar amb cap mena de concreció, car no coneixem ni el projecte, ni el seu contingut tècnic, ni el disseny dels espais, ni el mobiliari urbà ni l'arbrat previst, ni tan sols els plaços i terminis d'execució de l'obra.
 Com veieu, poca informació. Opacitat des de l'ajuntament.




La nostra AAVV és notícia, per partida múltiple, en l'edició de l'Independent de Gràcia (nº 512) d'aquesta setmana. 
En la pàgina 7, en una "entrevista" solapada, el nostre president, en Joan Falqués "adverteix" el comissionat de Vallcarca, en Miquel Esteve, que pacificar el nostre barri no serà una tasca senzilla
Desconfiança i prudència serien les paraules que més s'ajusten a les sensacions de l'Associació que ens duen a manifestar les pròpies opinions.
Es recorda que el barri no té propietaris i que ni nosaltres ni cal altre col·lectiu pot fer-se'l seu. Es demana saber qui integrarà la taula de negociació dels diferents grups del barri, quina veu tindrà cada part i de quina legitimitat disposen..
.

Les obres del solar de les monges (antic aparcament), aquest divendres dia 10 de gener, pels volts del migdia...

S'informa, en el mateix nº del setmanari, que es descarten (per l'espai de les monges) les "veles" que sí es van incloure recentment en la urbanització de la plaça Laguna Lanao i que reberen múltiples crítiques ja que no satisfan en cap cas la senzilla funció per les que es van instal·lar, fer ombra.
Com a AAVV continuem sense conèixer, de la mà dels tècnics responsables del Districte, el projecte definitiu de les obres que es fan en aquest solar. Només, des del Districte, se'ns diu (com si fóssim nens) que "ens agradarà molt"...
Un lleig que entenem que no mereixem.
Un procès, el que s'ha seguit, ple de incorreccions, canvis de darrera hora.
Un no saber què fer, un no saber com urbanitzar. Un projecte sense contingut, sense cap idea clara.
Del tot millorable...