diumenge, 10 de maig del 2015

Fideuà popular

Avui, diumenge dia 10 de maig, hem fet la fideuà popular que teníem programada i que us vam avançar ja fa alguns dies.

En un marc incomparable (el solar de les Monges) i especialment guarnit per a l'ocasió amb carpes reparadores, un entarimat, equip de so amb tècnic i, per acabar-ho d'adobar, amb una temperatura i sol estiuencs, hem pogut gaudir d'una jornada ben pròpia dels millors aplecs del país.
Tot ha començat al migdia amb una mostra de "country" dirigida per la gent que en fa pràctica habitual al nostre "Espai d'Entitats". Diferents ritmes han estat ballats i aplaudits pels assistents que, en gran nombre, s'han atrevit a trepitjar la placeta per marcar-se unes passes de tan popular ball.

Després, ben puntuals, a les dues de la tarda hem pogut passar a taula on hem compartit amb veïns i veïnes, socis i sòcies, un menú ben complert (amanida verda i xips  de primer, fideuà a l'all-i-oli de segon, gelat, cafè i copa, tot regat amb un correcte vi negre i aigua).
En un agradable i distès ambient, una seixantena de persones, hem anat menjant i comentant mil i una anècdotes, properes i llunyanes fins a les cinc de la tarda.
Un pèl de calor (excessiva per un migdia de maig) ha fet, si volem posar un però, la guitza al començament. després, la generosa ombra de la Residència d'Obreres, ha corregit aquest estat de coses.
Des de l'Associació volem agrair als assistents (i també als que no hi heu pogut assistir) la seva presència i bon rotllo. Sense vosaltres aquestes festes no es podrien dur a terme i, difícilment, es podria "fer barri" com trobada rere trobada sí es fa. 

Aquest és el nostre model de construir coses, de fer barri i de vertebrar una societat des del respecte i la tolerància, amb les mans esteses a tots i totes, vinguin d'on vinguin.

Abans d'acabar volem reconèixer l'esforç que el Districte ha fet així com totes les facilitats que ens ha donat per poder tirar endavant aquesta diada, pel que fa a recursos materials i humans. Gràcies de tot cor.

En el següent enllaç podreu veure algunes imatges més i, us hem preparat un breu vídeo resum de la jornada amb el parlament del nostre President, en Joan Falqués.

També us deixem amb el vídeo elaborat per la gent de Gràcia Món a qui agraïm la seva feina...






L'ASSOCIACIÓ A L'INDEPENDENT

Aquest divendres l'AAVV va tornar a ser objecte de l'atenció de l'Independent de Gràcia, en el seu número 575 i a la pàgina 6, de la mà de l'Òscar Mejías.
Us reproduïm escanejat el reportatge que, al nostre entnedre, és un xic confús en la seva redacció. Us animem a llegir-lo i així us en podreu fer una idea vosaltres mateixos i mateixes...