divendres, 14 de gener del 2011

PER ON HEM DE PASSAR ??

FOTO  DENÚNCIA

El passat dijous dia 13 de gener, a les 5,45 de la tarda, transitàvem pel carrer Ballester, venint de la República Argentina.
Per sorpresa nostra, en un moment de gran congestió de trànsit i més d'un conductor nerviós que ens va posar en més d'una situació de perill, ens vam trobar uns operaris, davant d'un establiment hoteler, fent la seva tasca i ocupant amb la seva escala tota la vorera; la qual cosa no és molt difícil, doncs són escassament 90 cm d'amplada.
tenint en compte, com es veu mol,t bé en les fotografies que acompanyen aquestes línies, que la voreras oposada està inhabilitada des de fa anys per les obres de la Residència de les Obreres, què hem de fer en tal situació?
fàcil, baixar de la vorera i intentar passar entre cotxes, motos, taxis i busos. Fàcil, juga't la vida. Barcelona, posa't guapa... però no així...
Des de l'Asssociació no pararem de reclamar millores pel barri. i això passa per més espais per als vianants. Amb una vorera tan transitada com aquesta, se'ns fa incomprensible la poca sensibilitat dels responsables urbanístics en aquest sentit. 


És el nostre un enorme contrasentit: minivoreres en una època en que tota la ciutat les eixampla. (Av Vallcarca, Quevedo, Mitre, Lesseps...)
Algú em pot explicar per què?

Esperem que se solucioni i no haguem de lamentar cap incident al respecte.

LA REVISTA EN PAPER JA ÉS AQUÍ !!!

Ens ha fet esperar...
Amb un retard inesperat d'algunes setmanes, per fi, ja la tenim amb nosaltres.
El nº 35, corresponent al darrer trimestre de 2.010 ens arriba ja en ple gener! Coses dels tècnics! Coses del nadal i les vacances...

La podreu aconseguir en els punts habituals (comerços, Matagana...)
Que la gaudiu... feu-la vostra!