dissabte, 20 de febrer del 2010

Acord amb l'Europa, en la web d'aquest equip

Abans de l'inici del partit Europa - Premià, la sala de premsa del Nou Sardenya va acollir l'acte de signatura de l'acord de col·laboració entre el Club Esportiu Europa i l'Associació de Veïns de Gràcia Nord - Vallcarca. Totes dues entitats treballaran en la promoció conjunta des d'aquest moment. Els representants de l'Associació van ser a la llotja durant el partit.



Amb el president del club, Guillaume de Bode, el responsable directiu de relacions institucionals, Carles Anguela, i el president de l'Associació Gràcia Nord - Vallcarca, Josep Montmany com a caps visibles de la representació, es va signar el conveni de col·laboració entre totes dues entitats. La intenció de l'acord és realitzar un tracte que impliqui les dues entitats en la promoció i difusió de les seves activitats que siguin d’interès comú i públic en l’àmbit territorial de la seva implantació. 
Per la seva banda, l'Europa oferirà un 10% de descompte en el seu abonament per a tots els veïns de Gràcia Nord-Vallcarca que vulguin fer-se socis del club. Així mateix, ceeuropa.cat enllaçarà amb les activitats de l'Associació, un fet que serà recíproc. La durada del conveni és renovable automàticament cada any.