dissabte, 20 de febrer del 2010

L'Editorial del nº 33, per en Josep Montmany, President




EDITORIAL


Com podeu llegir en la nostra portada hem passat comptes, recordat compromisos, rellegit diaris, memoritzat trobades i promeses i resulta que NO, que topem massa sovint amb el sí de les paraules i el NO dels fets.

El primer NO: Se’ns diu que la bocana Nord de l’estació de Lesseps està perforada, és a dir, que sota terra hi ha un túnel que permetria fer-la però no està feta. Caminar una mica més avall per accedir al metro no costa tant és cert, obrir un passadís subterrani que ja existeix a cel obert potser tampoc, ves a saber.

El segon NO: Era el 2010 quan havia d’estar acabada l’urbanització de tot el projecte de Vallcarca. Es va dir per part de L’Ajuntament que seria així. Fa uns dies s’ha col·locat la primera pedra per edificar un complex a on hi havia el Saló Cibeles, nova adreça pel CAP de Pare Claret, llar per gent gran i places de pàrquing. Què s’acabarà primer Vallcarca o l’obra de Còrsega o la Sagrada Família?. S’admeten apostes, sense diners és clar.

El tercer NO: El carrer Ballester està sense voreres, més ben dit segueix estan sense voreres, si un va i l’altre be per la mateixa acera, si us plau no rieu, la mateixa acera dic, un dels dos ha de baixar a l’asfalt. Terra de cotxes i de possibles accidents. Però no cridem al mal temps, que si a sobre plou amb els paraigües a la mà han de baixar els dos a l’asfalt i és pitjor.



Tot això és el que en diem la cultura del NO. Després des de les institucions municipals es capgiren les coses i sembla que sigui el veïnat el que sempre està en contra de tot.


Ai ai ai …