dissabte, 20 de febrer del 2010

Recull de premsa: La tortuga, nova Junta de l'AAVV

L’ Associació de Veïns Gràcia – Nord Vallcarca comunica, que en Assemblea Ordinària realitzada ahir dia 28 de Setembre de 2009 a les 19:30, a l’Espai de la Biblioteca Jaume Fuster de Gràcia, ha decidit el canvi de la seva Junta Directiva.
La Junta sortint presidida per Roser Avilés deixa pas a la nova Junta composta en la Presidència pel Sr. Josep Montmany, la Tresoreria per la Sra. Irene Güell i la Secretaria per la Sra. Núria Iglesias. L’Assemblea ha aprovat el canvi sense cap oposició.




L’anterior Junta s’ha acomiadat de l’Assemblea amb unes paraules de la seva Presidenta la Sra. Roser Avilés. Ha recordat temes i gestions en que han treballat durant aquests darrers anys: Clínica Quirón, Rambla, Plaça Lesseps, sortida metro banda nord de Plaça Lesseps,…. Ha tingut paraules d’agraïment per tots aquells que l’han ajudat i li han donat suport al llarg d’aquest temps, i ha dit que renunciaven a continuar en el càrrec, perqué consideraven que havia arribat el moment de fer un canvi en la direcció, per donar pas a gent nova, amb noves idees. A continuació la Tresorera la Sra. Carme Hernández ha presentat el darrer balanç econòmic de la Junta, tancant així l’exercici.
La nova Junta en veu del seu President Sr. Josep Montmany ha proposat donar un gir cap a la modernitat incorporant entre d’altres la utilització de les noves tecnologies per fomentar la participació entre els seus associats via internet, web, així com la projecció i millora de la nostra revista.
S’ha compromès també a ser una Junta activa en benefici del bon funcionament del barri, a potenciar les relacions amb altres entitats i associacions amb convenis de col•laboració, i aconseguir també un sentiment d’orgull i ganes de pertinença a l’Associació a través d’actes i projectes de carácter social d’interès pel barri. Aquesta vol ser una Junta reivindicativa en tot allò que sigui necessari i de justícia pel barri, no oblidant mai l’herència que ha deixat, la gran labor feta per la anterior Junta.