divendres, 19 d’octubre del 2012

L'Editorial de la nostra revista



De nou i finalitzades les vacances, ens fem uns nous propòsits i ens diem aquest any sí…
Sí que ho faré, i ens plantegem una redistribució del nostre temps.
Sobre el treball i els seus horaris poc hi ha que dir.
Però el que si és important és distribuir el nostre temps de lleure i intentar esgarrapar algun temps addicional per fer activitats que ens ajudin a relaxar-nos i a reduir l’estrès que patim.
Però la dura realitat ens supera, com és ja costum, en el desenvolupament del projecte de reforma del barri.
Així, hores d'ara només veiem factible poder arranjar el solar de l'antiga Casita Blanca, encara que sigui de manera provisional. A tal efecte es va fer entrega al Conseller d'urbanisme de Vallcarca, en Jordi Tendero, d'una proposta per a fer-hi una zona de trobada de veïns i veïnes.
La nostra portada d'aquest número és una imatge de l'edifici conegut com El Consolat,  que es troba a sobre del Viaducte de Vallcarca que, des de la societat civil del barri, s'ha reivindicat davant de les autoritats com un espai de cultura on s'hi podrien inserir, a tall d'exemple, una escola de música o el fons bibliogràfic de l'Editorial Bruguera,
Enguany intentarem consolidar des de l'Associació el programa de activitats dirigida a els associats i veïns del barri i que desenvolupa a l’espai d’entitats, a la Av. de Vallcarca 99-101,  i que s'inicià el 2.011. 
Text complet en l'edició a paper