dijous, 19 de febrer del 2009

EL GRÀCIA NORD-VALLCARCA ja és a Internet!

Seguint el decurs de la història, conscients que la societat avança a gran velocitat, alguns membres de l’Associació, que tirem endavant la revista, des de fa ja temps, ens hem anat plantejant la possibilitat de tenir una versió digital, on line, a Internet, de la mateixa.

L’aparició i esclat dels BLOGS, ens van fer valorar si aquesta seria una bona opció. Finalment, vam valorar que sí, ja que no som informàtics experts. La facilitat d’ús i la immediatesa ens feren decidir-nos a tirar endavant amb aquesta idea.

El seu principal avantatge és l’actualitat del format. La revista de paper requereix setmanes de preparació i elaboració més el temps d’impremta, cal repartir-la. En cap cas ens plantegem eliminar-la, ans el contrari, ambdós formats es complementen perfectament, amb la missió d’estar permanentment en contacte amb associats i lectors. Així, doncs, des d’ara podeu trobar-nos a la xarxa a l’adreça

http://gracia-nord.blogspot.com/

on anirem penjant articles, enllaços a pàgines web, vídeos, fotos i notícies de darrera hora que puguin ser del vostre interès.

Evidentment, el format Blog us permetrà dir la vostra de manera immediata i senzilla. Així la vostra veu, que també és la nostra, arribarà a tothom.

Esperem que aquesta iniciativa dinamitzi l’Associació i, per extensió, la vida de barri.

Visiteu-nos sovint!