dissabte, 12 de desembre del 2015

Variats a l'Independent

Aquest divendres...
Som notícia a l'Independent !!!

En diferents seccions de la publicació (número 602, 11 de desembre de 2.015) com la portada, la pàgina 6, la 8 o la 9, l'AA.VV. Gràcia Nord-Vallcarca és notícia.


Observem amb certa preocupació les línies mestres (i ideològiques) amb les que el nou Regidor -l'Eloi Badia- afronta el tema de la remodelació de Vallcarca, un pèl allunyat del nostre posicionament (no a més enderrocs, "oblit" tàctic de l'aprovat i incomplet Pla de Remodelació de l'Av Hospital Militar-Farigola) i del que ja està decidit per l'Ajuntament i la Generalitat fa una pila d'anys.
De ben segur, però, asseguts a una taula i parlant, les posicions distants poden apropar-se des de l'absoluta lleialtat però sòlids en la fermesa de les nostres conviccions i reivindicacions.


El futur de la línia 22, en entredit...

Hem anat treballant per consolidar una exigència de manteniment del servei del Bus 22 amb altres entitats. Tot plegat ho podeu llegir a la pàgina 9. Cartells, boca-orella, portada de la revista, xarxes socials van preparant la reunió del proper dijous amb representants de TMB... A veure què se'ns planteja!