dijous, 16 de maig del 2013

Crònica d'una trobada

Ahir dimecres, al vespre, en el marc d'unes trobades que volem que siguin més periòdiques, ens vam trobar els membres de la Junta de l'Associació amb un grup de veïns i veïnes associats, a les 19:30 al nostre local.

El motiu de la reunió era informatiu i, alhora, reivindicatiu.

Volíem explicar-los, de primera mà, on som en aquest moment en la idea municipal de convertir el solar de l'antiga "Casita Blanca" en un hort urb; en què consisteix aquesta proposta i en posicionar-nos-hi com a AAVV i com a col·lectiu de veïns.
També vam tocar a fons l'estat actual (gairebé difunt) del projecte Avinguda Hospital Militar - Farigola.
Vam, tractar qüestions al voltant de l'actualitat del barri.


En resum vam acordar que:


  1. La postura és contrària a la proposta municipal.
  2. L'actitud conciliadora mantinguda aquests darrers anys no ha estat positiva pel que fa a "resultats palpables" i, en conseqüència, no s'ha aconseguit com a Vallcarca que les reformes tirin endavant i que la veu dels veïns/nes sigui escoltada a l'ajuntament. Per tant, caldrà començar a preparar-se per mobilitzar-se, si les coses no canvien clarament i ràpida a millor, pel que fa a l'execució de l'esmentat Projecte
  3. Vam demanar l'ajut dels assistents en fer córrer entre els nostres conciutadans/es la necessitat d'implicar-se a fons en la lluita per aconseguir un barri millor, començant per omplir la sala d'Actes de la Biblioteca Jaume Fuster el proper dijous 23.