dissabte, 28 de desembre del 2013

Obres. L'inici.

Sembla que han començat les obres als solars de les Monges i de l'antiga Casita Blanca.
Ja sabem que les coses de palau, acostumen a ésser lentes.
De tota manera, com que alguna partida estava pressupostada per a l'exercici de 2.013, els operaris municipals s'han afanyat aquestes darreres setmanes a remenar terra. Els previs a la remodelació d'ambdós solars. Es veuen fetes les canalitzacions de llum i aigua. És un primer pas, enacar que com a veïns, des de l'AAVV, continuem reclamant (exigint) el compliment del projecte Av. Hospital Militar - Farigola.
Tot plegat, el que s'està fent fins ara és "pecata minuta".
A veure si al gener, amb l'any nou i noves partides, poden posar fil a l'agulla i dignificar aquests espais tan emblemàtics i necessaris per a la gent de Vallcarca.
Amb les ventades del dia de Sant Esteve, les valles que eviten l'entrada a l'espai de treball, caigueren en tot el perímetre. L'endemà passat, tot estava per recollir. I les brigades municipals, què fan?

3 comentaris:

Judit ha dit...

Hola molt bon dia!
Em poso en contacte amb vosaltres perquè m'agradaria saber si com a Associació teniu més informació sobre aquestes obres. He trucat al telèfon de l'Ajuntament de Barcelona, però no tenen cap mena d'informació sobre aquesta obra, i no els hi consta que si estigui fent cap obra al solar (ho han consultat a la web d'obres de la ciutat de Barcelona).
Segons la informació que van deixar els operaris, les hauríen d'haver acabat el 20 de desembre (data que consta en els cartells de prohibit aparcar motos a la parking de motos), però i ho dic perquè visc just al davant, des del 20 de desembre no hi ha cap mena de moviment, tot continua com ho van deixar (tal i com surt a la foto).
Així doncs, us volia preguntar si vosaltres ens podeu donar més informació sobre quan acabaran les obres i quan podrem tornar a fer servir el parking de motos.
Moltes gràcies per la feina que feu com a Associació!
Bon any a tothom!

Associació de veïns Gràcia - Nord Vallcarca ha dit...

En l'entrada més recent (11 de gener) contestem als seus dubtes. Gràcies pel seu interès.

Judit ha dit...

Hola!
Ok, gràcies per la gestió i per anar actualitzant la poca informació que se'ns dóna, per part de l'ajuntament, als ciutadants i veïns de la zona.
Pel meu cantó, estic buscant més informació aclaridora sobre aquestes obres. Si aconsegueixo profunditzar més,us ho faré saber!
Moltes gràcies per tot!